یکی از موضوعات مهم در آموزش کاشت ناخن، نحوه انجام دورگیری کاشت ناخن می باشد. این کار در مراحل ابتدایی کاشت ناخن قرار دارد و امری بسیار مهم می باشد. یکی از دغدغه های ناخنکاران بخصوص ناخنکاران تازه کار، نحوه دورگیر ناخن می باشد. در ابتدا عمل دورگیری برای شما به عنوان یک ناخنکار سخت می باشد اما با آشنایی کامل با مواد و پودرهای مختلف کاشت ناخن و ابزارها و انوع سوهان های برقی این مشکل نیر به خوبی برطرف خواهد شد.
دورگیری کاشت ناخن
دورگیری کاشت ناخن یکی از مهمترین مراحل سوهان کشی کاشت ناخن می باشد. دورگیری در مرحله مانیکور خشک و زیرسازی نیز انجام می شود که هدف از آن برداشتن کوتیکول ها از سطح صدف ناخن است چرا که اگر کوتیکول ها و پوست های اضافه بر روی ناخن باقی بمانند کاشت ناخن هوا گرفته و از صدف ناخن جدا می شود که این موضوع احتمال بروز قارچ ناخن را افزایش می دهد. در دورگیری ناخن هدف جدا کردن مواد کاشت از پوست اطراف ناخن و ایجاد فرم مناسب در قسمت نزدیک به ریشه است. اگر مواد کاشت ناخن به پوست اطراف ناخن چسبیده باشد پس از چند روز و با شروع رشد طبیعی ناخن مواد هوا گرفته و مشکلات مربوط به هوا گرفتگی کاشت ناخن ایجاد می شود. دورگیری با استفاده از سوهان برقی و سرسوهان مناسب دورگیری انجام می شود.
مراحل دورگیری کاشت ناخن
برای انجام دورگیری صحیح کاشت ناخت بدون ایجاد زخم و هواگرفتگی کاشت ناخن نکاتی که در قسمت دوم گفته می شود را رعایت کنید و مراحل زیر را به ترتیبی که گفته شده انجام دهید:
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد، حجم مواد را کم کنید و ناهمواری های موادگذاری را از بین ببرید.
- با استفاده از سرسوهان شنی استوانه، دورگیری را انجام دهید.
- به زاویه سرسوهان و جهت حرکت سوهان دقت کنید.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه رد دورگیری را از بین ببرید.